Vikend horoskop za period od 25. do 27. februara: Ovan uživa u romantici, Strelac dobija dobre vesti

|

Ovan

Ovog vikenda vama vladaju intenzivne emocije. Ostanite aktivni i posvećeni svojim ambicijama. Uronite u fizičke aktivnosti koje vam pomažu da upravljate energijom koja teče kroz vas. Romantika je veoma važna za vas. Iskusite večernje sastanke koje uključuju zabavne aktivnosti koje nisu samo večera za dvoje.

Bik

U ovom periodu ste naročito kreativni i senzualni, gajite posebnu ljubav prema lepoti. Vaša ljubav prema umetnosti i estetici učiniće da napravite nešto posebno, a ovi tranziti vas pozivaju da se prepustite stvaranju. Proširite svoje horizonte, prisustvujte umetničkim otvaranjima i istražite nova mesta.

Blizanci

Napustite svoje navike i rutine, prihvatite nove studije i iskustva i povežite se sa širokim spektrom ljudi i kultura. Mesec u Jarcu pridružuje se mnoštvu drugih planeta u vašoj osmoj kući produbljujući vašu osetljivost i intuiciju, i raspirujući vašu želju za intimnošću i vezom.

Rak

Ovog vikenda fokus je na vašim romantičnim odnosima. Bilo da podržavate partnera, pokrećete intimnost, vodite duboke razgovore ili pozivate na istraživanje – ovo će biti sjajan period za obnavljanje bliskosti.

Lav

Sa Marsom u konjunkciji sa Vestom i Mesecom u vašoj šestoj kući zaposlenja, vaša ambicija dobija novi život. Šta zaista želite da radite? Sa stelijumom od pet planeta u Jarcu u vašem radnom sektoru, nemate drugu opciju osim da obratite pažnju na ovu oblast svog života.

Devica

Ovog vikenda aktivni su ljubav i romantika. Vaša želja da svoju romantičnu vezu podignete na viši nivo, da stvorite viziju zajedničkog života postaje sve jača. Zašto se ne oslonite na to i vidite gde će vas to odvesti?

Vaga

Kreativni ste, a vaša energija ovog vikenda biće usmerena na uređenje životnog prostora. Probajte nove recepte, preuredite dnevnu sobu ili ofarbajte spavaću sobu. Svoje “uradi sam” projekte možete sa lakoćom precrtati sa liste obaveza.

Škorpija

Zakoračite radosno u život ovog vikenda. Zaronite u svoje različite zajednice i vidite gde možete biti korisni. Stelijum planeta u Jarcu, uključujući i Mesec u vašoj trećoj kući komunikacije i zajednice, praktično insistira na tome da izađete sa introvertnog puta i otvorite srce za nove stvari. Ostvarujete sve što želite.

Strelac

Vi praktično hodate po vazduhu, levitirajući od dobrih vibracija, optimizma i sreće. Odlučiti šta da se radi sa tim neće biti teško, jer isti tranzit izaziva duboku ljubav i želju za brigom za druge i svet u celini. Ništa vas ne čini srećnijim od vremena provedenog u prirodi.

Jarac

Mesec vam donosi pregršt lepe energije u vašoj prvoj kući ličnosti. Transformaciju, rast i duboki uvid najavljuje ovaj moćni stelijum, dok su Mars i Venera u konjunkciji Vesta zvezde i mesec. Vaši snovi se brzo manifestuju, pa uživajte u uspehu. Psihičar životnog puta može vam pomoći da upravljate svojom sudbinom.

Vodolija

Vaša vladajuća planeta, Uran u trigonu je sa Mesecom u Jarcu u vašoj dvanaestoj kući snova i vizija. Ova kuća je puna planeta Jarca, donoseći praktično oko i korisnu primenu u duhovnom i intuitivnom carstvu. Obratite pažnju na male signale i unutrašnje žmarce koji se pojavljuju. Oni su tu da vas vode i štite.

Ribe

Po prirodi ste saosećajni i nežni, ali Mesec u Jarcu u konjukciji sa Venerom u vašoj jedanaestoj kući humanitarnosti pojačava tu vašu crtu. Sekstil između Jupitera u Ribama dodaje optimizam, entuzijazam i dodatnu energiju. Na šta god da se fokusirate ovog vikenda imaćete koristi.

Izvor: alo.rs