Ovako nešto Srbija do sada nije videla: Nikada nećete pogoditi gde je Ivica iz Pirota verio svoju devojku (FOTO)

|

Par iz Pirota Ivica Micić (41) i Sanja Džunov (34) otputovali su na Etnu u danima kada svuda bilo upozorenja da se područje vulkana napusti iz bezbednosnih razloga. Umesto toga, njih dvoje su se uputili pravo u opasnost, ali sa potpuno drugim ciljem.

Kako je Ivica ispričao, on se još uvek nalazi u Italiji baš na tom mestu želeo je da zaprosi devojku.

“Zaprosio sam je juče, 18. avgusta, a otputovali smo na Siciliju 13. u noći kad je krenula erupcija. Tad smo prespavali na plaži i cele noći gledali erupciju”, kazao je on za Telegraf.rs.

On svoju bezgraničnu ljubav sa Sanjom poredi upravo sa vulkanskom lavom.

“Svakako da je bilo malo straha, ali je ljubav i zelja za nečim tako neverovatnim pobedila strah, jer naša ljubav koja traje samo mesec dana je od samog početka na mnogo dubljem nivou od onoga što smo dosad mogli zamisliti u nekom odnosu, očaravajuća kao i sama erupcija Etne”, kazao je.

Kako je rekao, u tom času Etna je izbacivala lavu i pepeo iznad grada, aerodrom i auto-put su bili zatvoreni, a štab za vanredne situacije je čak i razmatrao evakuaciju grada.

“Ja sam odlučio da ipak odem do kratera i zaprosim devojku jer sam je i tog razloga odveo na Siciliju i nisam hteo da me to spreči”.

Izvor: telegraf.rs