Vera Ristić pravi pometnju u porodici – Jelena podržala svekrvu: “Dijana je poštena, sa majkom imam sukobe”

|

Naširoko je poznato da su Jelena i Novak Đoković pobornici zdravog načina života i ishrane. Oni preferiraju ishranu bez mesa, zasnovanu na organski gajenim namirnicama. Mnoge interesuje da li se tako hrane i njihova deca Stefan i Tara, a odgovor na to pitanje Jelena je dala u emisiji „Šta sam tebi i ko sam sebi“.

“U našoj kući primenjujemo veganski način ishrane, ali deca uvek imaju izbor. Stefan je do treće godine jeo meso”, rekla je supruga najboljeg tenisera sveta.

“Deca često idu kod baka i deka, a samo jedan par vrlo poslušno prati šta im kažemo. Ne, to nisu moji roditelji. (smeh) Dijana je jako poštena, i stvarno sledi instrukcije koje joj damo”, rekla je Jelena Đoković.

S druge strane, to se ne bi moglo reći za Jeleninu majku Veru koja insistira na svom jelovniku o čemu Jelena kaže:

“Meni je u detinjstvu baka spremala krofne i kiflice, a moja mama želi da bude takva baka mojoj deci i onda imamo male sukobe. Ali, moji klinci obožavaju da idu kod njih i da jedu bakine specijalitete. Naročito vole kiflice sa sirom”, otkrila je Jelena.

Otac Jelene Đoković Miomir Ristić i sam se pridržava načina ishrane koji praktikuje njegova ćerka, dok majka Vera prednost daje tradicionalnoj kuhinji.

“Moj tata je postao vegan. Smršao je i mnogo se bolje oseća. Mama odoleva, a tatu pokušava da vrati na svoje”, kroz osmeh je ispričala Jelena Đoković.

Izvor: hellomagazin.rs