Veljko Kuzmančević sve zaprepastio odlukom: Dosta mu je, više neće da gleda bore i opuštenu kožu

|

Uspešni kompozitor i suprug kreatorke Verice Rakočević, Veljko Kuzmančević veliki je esteta, baš kao i njegova supruga, pa u ogledalu ne želi da gleda svoje bore i opuštenu kožu.

Muž Verice Rakočević je izazvao veliku pažnju javnosti kada su nedavno na njegovom Instagram profilu osvanule slike sa botoks tretmana, ali Veljko je samo obelodanio ono što radi i većina muškaraca na javnoj sceni.

Pre par dana Veljko je otkrio i da radi specijalni tretman derma lift kojim se u dublje slojeve kože ubacuju kolagen, elastin i vitamini, što koži vraća tonus i sjaj.

Mnogi bi rekli da Veljko negom mora da parira supruzi koja izgleda fantastično i da, pošto su u septembru proslavili deset godina braka, ne sme da se opusti ni u kom smislu.

Veljko ima još razloga da prati bjuti trendove, a glavni je taj što još uvek čeka da održi koncert u Karnegi holu u Njujorku. Kada će to biti ni sam ne može da precizira pošto, kako kaže, ne zavisi od njega već od ljudi koji odlučuju o kulturi. Ono što je s druge strane izvesno jeste saradnja sa čuvenim glumcem i producentom Lazarom Ristovskim na jednoj lepoj porodičnoj seriji.

Naime, Veljko je potpisao ugovor sa “Zilion filmom” čiji je Ristovski producent, i napisaće muziku za televizijsku seriju. Pre toga Veljko i Verica idu na odmor kako bi napunili baterije. Oni će se 24. decembra ukrcati na brod koji će ih odvesti do Jamajke, Arube, Bahama, i ne sumnjamo da će nam zagrejati zimske dane slikama sa bajkovitih plaža.

Izvor: svet-scandal.rs