Koreograf tvrdi da Jelena Karleuša nije isplatila njega i igrače 5 meseci: “Pazite sa kim sarađujete”

|

Tim Klemenčić, koreograf iz Slovenije koji dugi niz godina radi za pevačicu Jelenu Karleušu, tvrdi da on i igrači nisu plaćeni za svoje usluge, nakon što su u avgustu mesecu sa Karleušom snimili spot za pesmu “KarlyBi*ch”.

„Ovakva zvezda, milioni, kamioni, i ne možeš da platiš igrače, koji su odradili za vas posao bez jedne greške. Trudio sam se mesecima, ali mislim da ovde nema kraja i laži. Kakva sramota, je*eš ovakvu karijeru. Budite oprezni sa kim sarađujete“, napisao je Klemenčić javno.

Nakon što su njegovi pratioci ovo skrinšotovali i objavili na mreži „X“, bivšem Tviteru, napisavši da govori o Jeleni Karleuši, Tim je objavio još jedan stori u kojem je potvrdio njihova pisanja.

„Još tužnije da ste skapirali o kome je reč bez da sam napomenuo ime. Već se zna ko šta radi godinama. Žao mi je ali se vraća sve se plaća“, dodao je Klemenčić na Instagramu.

Slovenski koreograf je ranije objavio deo spota za koji je radio koreografiju i pohvalio se učešćem u projektu sa Jelenom Karleušom na svom Instagramu još u avgustu ove godine.

Izvor: nova.rs