Važi za jednu od najlepših glumica, a nikada nije bila voljena: Tanja Bošković otkriva nepoznate detalje iz života

|

Domaća glumica Tanja Bošković koja je prepoznatljiva po svojoj lepoti, damskom držanju, boji kose i izvanrednim ulogama otkrila je nepoznate detalje iz svog života zbog kojih su mnogi ostali nemi.

” Najteže sam u životu podnela tatin odlazak. Međutim, on je otišao srećan i bez straha, bez grča. Ali ja znam da je on sa mnom i verujem u Boga i znam da je tu. Čak mi je usfalila briga oko njega, ona svakodnevna i sasvim prozaična. Teško mi padaju i krajevi, kad se završava jedan komad, onda prestajete da se svakodnevno družite sa ljudima, tako da mi i premijere teško padaju između ostalog”, izjavila je u emisjii Balkanskom ulicom.

Poznata novinarka Vesna Dedić iskoristila je trenutak da upita glumicu kako je reagovala kada je dobijala ljubavna pisma od udvarača, na šta je ona odgovorila:

” Meni nikada niko nije pisao ta pisma, nisam ih zaslužila. Isto nikada nisam imala verenički prsten. Jedina osoba koja me je ikad zaprosila je Tika Stanić u predstavi „Očevi i oci“. Nijedan prsten nisam bacila, jer ga nisam ni dobila. Recimo, moja ćerka je sad dobila prsten i ja sam presrećna. Dobila je prosidbu o kakvoj žene mogu samo da sanjaju. Meni su suze tekle.”, rekla je glumica dok ostali nisu mogli da veruju šta čuju.

Izvor: kurir.rs