Uhapšen Sergej Trifunović i još jedna osoba: Evo šta je policija našla kod njih – Ovo mu nije prvi put

|

Kako Kurir nezvanično saznaje, glumac Sergej Trifunović uhapšen je juče u večernjim časovima, nakon što je policija pratila automobil muškarca V.A. i uhvatila ga prilikom primopredaje nedozvoljenih supstanci.

“Patrola je uočila da je u toku primopredaja dr0ge, pa je pristupila hapšenju osoba. Lisice na ruke stavljene su V.A. koji je označen kao prodavac i Sergej Trifunović kao kupac”, kaže izvor gorepomenutog medija i dodaje:

“Kod Trifunovića je pronađen jedan pvc paketić sa oko 5 grama mar1huane, dok je pregledom vozila koje je koristio V.A. u torbici i pvc kesi koju je držao ispod haube automobila pronađeno oko 40 pvc paketića sa oko 70 grama iste supstance”.

Inače, ovo nije prvi put da je glumac u centru pažnje zbog kršenja zakona. Prošle godine je uhapšen u Splitu zbog incidenta na plaži. Trifunović je na splitskoj plaži Kaštelet bio sa nemačkim ovčarom, koji je smetao nekim posetiocima plaže, zbog čega je prijavljen policiji. Kada su se pojavili organi reda, glumac ih je navodno vređao, a potom je priveden, a zbog svega mu je zabranjen ulazak u Hrvatsku, sve zemlje Evropske unije, plus Islandu, Lihtenštajnu i Norveškoj.

Osim toga, Trifunović se 28. maja na Vračaru, na uglu Makenzijeve i Ivana Đaje, upravljajući motorom marke “vespa”, sudario sa automobilom. Nakon testiranja utvrđeno je da je Trifunović pozitivan na nedozvoljene supstance, pa mu je određeno policijsko zadržavanje.

U oktobru mesecu, Sergej je uhapšen zbog neplaćene kazne. Glumac se 10. oktobra javio u PU u Bačvanskoj ulici po pozivu Privrednog suda, zbog neplaćene kazne, nakon čega je odmah po presudi sproveden u zatvor. Iza rešetaka je proveo svega 24 sata, jer je već sutradan plaćena kazna za prekršaj koji je imao i glumac je pušten na slobodu.

Izvor: mondo.rs