Dejan Dragojević se oglasio nakon što mu se porodila bivša devojka Aleks: Niko ne veruje da je ovo izgovorio

|

Pobednica šeste sezone rijalitija “Zadruga” Aleksandra Nikolić se juče porodila, i na svet donela zdravu devojčicu, koju su Filip Car i ona dali ime Leona, što u prevodu znači lavica. Mnoge je interesovalo kako će na vest reagovati Dejan Dragojević, Aleksandrin bivši dečko i pobednik “Zadruge 5”.

Dejan se konačno oglasio, ali nije bio preterano raspoložen za komentarisanje.

“Čuo sam! Trenutno sam u velikoj gužvi, ne mogu da pričam, čujemo se kasnije”, kratko je rekao Dejan za “Puls.online”. Njegov potez mnoge je ostavio u neverici, jer, kako god da su se rastali, redno je bilo da bivšoj čestita prinovu.

Inače, Aleksandra se nekoliko puta oglasila nakon porođaja, gde je na društvenoj mreži Instagram delila čestitke, koje su pristizale sa svih strana.

Nikolićeva je podelila i prvu sliku sa ćerkicom Leonom. Pobednica “Zadruge 6” je pozirala u bolničkom krevetu sa svojom naslednicom, a sa lica nije skidala osmeh.

“Rodila se naša Leona. Vole te tata i mama najviše na svetu! Svi kažu da liči na tatu. Ja sam i dalje u pozitivnom šoku od svega. Jedino što sam jeste da ćeš biti beskrajno voljena zavuek od nas dvoje. Hvala na čestitkama. Ovakvu ljubav prvi put osećam. Ti si centar našeg sveta, naša mala lavica”, napisala je Aleks i uz fotografiju označlila Rilipa Cara.

Izvor: pulsonline.rs