Udaje se Rada Manojlović: Sama je osmislila venčanicu, okupiće pola estrade – Otkriveni detalji gala proslave

|

Pevačica Radmila Rada Manojlović i njen izabranik Haris Berković godinama spadaju u najskladnije parove na domaćoj javnoj sceni. Zbog toga ne čudi što se dugo spekuliše da će stati pred matičara, a oni su uvek isticali da im se ne žuri. Ipak, izgleda da je trenutak venčanja sve bliži, a poznati su i prvi detalji.

“Rada će biti kao princeza… Osmislila je venčanicu, gore će biti uska, a dole će da se širi sa žiponima. Međutim, imaće i jednu usku, jer je ona prezgodna i najbolje joj stoje tesne haljine uz telo”, otkrio je za Scandal izvor blizak paru i dodao:

“I Haris je izabrao elegantno odelo. Oboje žele da sve bude na nivou. Biraju i veliku salu za svečanost, žele da im dođe pola estrade i da svi pevaju. Poenta je da sve bude veselo i da se od početka do kraja igra i peva. Oni sve to zajedno finansiraju, jer oboje zarađuju i za pare nema problema. I bend su odabrali, neće angažovati momke sa kojima rade, jer su oni među zvanicama, a svakako će zamoliti neke od kolega da im pevaju. Naravno, svi će se tu latiti mikrofona”, kaže gore pomenuti izvor.

I prošle godine se u medijima pisalo da su pripreme za venčanje u planu.

“Haris jeste mlađi od Rade, ali sada mu je jasno da treba što pre da organizuju svadbu i da je vreme za to. Pričao je s Radom i ona je presrećna, s tim što Haris ima u vidu da je Rada pravoslavne vere i da će njen otac želeti da ispoštuju sve običaje u Četerežu, ali opet bi voleo da se sve organizuje i u Bosni kod njega”, rekao je tada neimenovani izvor.

Rada je svojevremeno naglasila da je njenoj porodici najbitnije da je ona srećna i da njoj sam papir ne znači koliko zasnivanje porodice.

“Moji su zadovoljni kada sam ja srećna, ne zamaraju me nekim formalnostima. Ako mene pitate, mnogo je važnija beba nego brak”, izjavila je pevačica jednom prilikom.

Izvor: glossy.espreso.co.rs