U braku su više od 15 godina, a skoro niko ne zna za njih: Ova poznata glumica je supruga Igora Đorđevića (FOTO)

|

Glumački par Igor Đorđević i Zorana Bećić zajedno su više od 15 godina, tokom kojih su dobili ćerke Petru i Blanku. Njihova priča započela je još tokom studentskih dana, kada je Igor na jednoj žurki pitao Zoranu šest puta za ime. Ona mu je odgovorila dvaput, a potom ignorisala njegovo pretvaranje da je zaboravan.

– Ume da bude vrlo romantičan, često me iznenadi bez ikakvog razloga. Svako jutro mi kuva kafu i pušta me da duže spavam – rekla je Zorana jednom prilikom.

Zorana ističe da je normalno deliti detalje o karijeri i očekivati mišljenje partnera, čak i bez obzira na to bave li se istim poslom ili ne.

– Koji god posao da radiš, ako s nekim živiš, deliš te stvari s njim, to je potpuno normalno. U Igora imam najviše poverenja. On je moj životni oslonac u svakom pogledu i svaka odluka koju donosimo je zajednička, promišljena. To se odnosi i na uloge i na zajednički rad. Najvažnija mi je njegova kritika. Ukoliko postoje iskrenost i dobra saradnja u braku, veliko razumevanje između ljudi i poštovanje prema profesiji svog partnera, onda je sve mnogo jednostavnije – izjavila je glumica pre nekoliko godina.

Sa svojim izabranikom se odlično poznaje i “uhodani su”, pa tako svako zna svoje obaveze, raspodelu posla itd.

– Kad Igor ima previše obaveza, zna se šta ja preuzimam, i obrnuto, jedno drugome maksimalno izlazimo u susret – objasnila je Zorana Bećić.

Kako su istakli, ćerke ih gledaju na malim ekranima, ali nemaju istu reakciju.

– Jedna viče “tata” u čudu, druga se malo stidi, a malo joj je i drago – rekao je Igor, dok se Zorana setila trenutka kada su Petra i Blanka videle svog oca u seriji “Koreni” dok je sedeo pored njih.

– Bilo je slatko kad ga je mlađa Blanka videla prvi put u “Korenima”. Igor je bio kod kuće, pa je prvo gledala u njega, onda u televizor, pa opet tatu. Zbunila se. A starija Petra kako kad, ako su neke mučne scene koje baš i ne prijaju njenim godinama, nije joj milo i prihvata to veoma emotivno, ukoliko je nešto interesantno i zabavno, onda gleda sa zadovoljstvom – rekla je glumica.

Izvor: glossy.rs