Bivša devojka Miroslava Ilića isekla dugu kosu: Mirjana sada ima skroz kratku kosu, promenila se u potpunosti (FOTO)

|

Mirjana Antonović iznenadila je sve novim izgledom. Naime, bivša devojka pevača Miroslava Ilića sa kojim ima sina Devina, poznata javnosti po dugoj crnoj kosi, o čijoj lepoti je pevao i Krunoslav Kićo Slabinac, ošišala se.

“Sretan Božić svim mojim prijateljima koji danas slave. Voli vas vaša Mirjana”, napisala je uz fotografiju na kojoj se vidi da se kratko ošišala.

Podsetimo, jedna od najvećih ljubavnih balada s naših prostora je njegova pesma “Zbog jedne divne crne žene”, a decenijama se nije znalo da je numera posvećena Mirjani Antonijević.

Kićo je Mirjanu upoznao na američkoj turneji i to je bila ljubav na prvi pogled, ali očigledno jednostrana, a pevač je svojevremeno ispričao kako se zaljubio u nju.

– Odleteo sam u Njujork na turneju i tamo sticajem okolnosti upoznao divnu crnokosu devojku. Zaljubio sam se kao dečak. I kao uvek u našoj profesiji, dolazi ono najteže. Odlazak. Ne znam da li su to već godine ili sam po naravi takav, ali sam u avionu strašno patio. U toj srebrnoj ptici su se svi oduševljavali izlaskom sunca, a ja sam sedeo tužan i sam. Tu sam napisao tekst a kompozicija mi je već polagano sela u uvo… U Zagrebu sam je završio, a zatim snimio na ploču. Postala je tražena jer je iskrena i napisana u jednom dahu – pričao je on tada.

Izvor: kurir.rs