Trudna Jovana Joksimović: Odlučila da pokaže stomak, drugo stanje joj prelepo stoji (FOTO)

|

Mnoge poznate žene su dok su bile u drugom stanju izbegavale javne događaje, a jedna od onih koja se sa malih ekrana povukla kada je saznala da će postati majka po drugi put, jeste naša popularna voditeljka. Trudna Jovana Joksimović rešila je da u potpunosti uživa u ženinom najlepšem životnom periodu, pa smo je zbog toga manje viđali u javnosti.

Kamere su ipak zabeležile kako je supruga našeg pevača Željka Joksimovića izgledala u drugom stanju, a u prvom planu je njen trudnički stomak, koji nije uspela da sakrije garderobom.

Trudna Jovana Joksimović uslikana je nekoliko dana pred porođaj, dok je nosila bliznakinje Srnu i Anu, pa i ne čudi što je voditeljka imala ogroman stomak.

Naime, ona je bila veoma aktivna trudnica, pa je jednom prilikom došla da podrži supruga na jednom nastupu i za tu priliku obukla laganu letnju haljinu, a tada je najčešće nosila outfite u kojima se osećala najlagodnije.

Visoke štikle koje obožava, trudna Jovana zamenila je udobnim japankama, a tu je i drugačija boja kose, crvene pramenve prošarala je nešto svetlijim.

Jovanin blistavi osmeh sam za sebe govori da joj je trudnoća prijala, a često je dobijala i komplimente na račun svoje linije, budući da nije mnogo kilograma nabacila.

Izvor: story.rs