Žena napala devojčicu naočigled svih: Evo šta je prethodilo incidentu, javnost u šoku zbog uznemirujuće scene (VIDEO)

|

Na društvenim mrežama objavljen je još jedan jeziv snimak iz Beograda, na kom se vidi kako odrasla žena davi jednu tinejdžerku.

Naime, kamera je zabeležila okršaj između jedne vlasnice lokala i učenice obližnje škole. Na početku snimka se vidi devojčica koja sedi na stepeništu ispred lokala, čija vlasnica potom prilazi sa kofom punom vode.

“Samo te pitam zadnji put, hoćes li da se pomeriš?”, odbrusila je žena devojčici koja je sedela na stepenicama, nakon čega je usledio i fizički obračun.

Žena potom prosipa tu vodu po stepeništu na kojem je devojčica sedela, s ciljem da je, kako se pretpostavlja, udalji sa tog mesta.

Devojčica je zatim ustala i zaletela se na ženu, nakon čega je žena devojčicu zgrabila za vrat i krenula da je gura ka zidu sa suprotne strane.

Jedan muškarac je pokušao da ih razdvoji, ali ova žena mu to nije dozvolila i nastavila je da davi devojčicu. Devojčica je na kraju sišla sa stepeništa i nastavila verbalno da se obračunava sa ženom, koja ju je sve vreme pitala “na koga ti dižeš ruku?”.

Čulo se da i devojčica viče na ženu.

“Đubre jedno. Ima da vam zatvorim ovo! Je l’ imate decu? Sram vas bilo! Nemojte da mi se približavate”, urlala je devojčica.

Prema rečima svedoka, devojka je na licu imala krvave ogrebotine i bila je vidno potresena.

Šta se zaista dogodilo na stepenicama, pitali smo i ženu sa snimka, koja je rekla da deca svakodnevno sede na tom stepeništu, kao i da svakog dana za njima skuplja đubre koje ostavljaju iza sebe.

Ona je takođe rekla da nikad ne bi udarila dete i branila se time da je tinejdžerka “nju prva udarila”.

“Došla sam na posao i grupa dece je sedela na stepenicama. Lepo sam ih zamolila da se sklone kao što i radim svaki dan i najmanje nekoliko puta dnevno. To ne radim samo ja, to radimo svi. Svaki dan čistimo đubre za njima. Sva deca su ustala, samo jedna devojčica nije”, rekla je ova žena i dodala:

“Lepo sam je zamolila nekoliko puta da ustane. Izašlo je jos dvoje ljudi da je zamoli. Onda sam izašla sa vodom i polila vodu po stepenicama. Na sebi nije imala trunku vode. Onda je ona skočila i prva mene udarila. Video je objavljen onako kako je deci odgovaralo. Nije objavljen deo gde je ona mene napala”, ispričala je za Mondo žena koja je ušla u sukob sa tinejdžerkom.

Rekla je da je svesna da video koji je objavljen deluje jezivo jer je pušten samo deo gde se branila. Navela je da je posle razgovarala sa tinejdžerkom i da joj je dala svoj broj telefona.

“Nikad u životu ne bih udarila dete. Nas dve smo posle razgovarale i insistirala sam da zapiše moj broj telefona i ime da mi se jave njeni roditelji da razgovoram sa njima ukoliko oni to žele”, rekla je ova žena.

Ona je takođe rekla da je školi u koju ide tinejdžerka više puta slala dopise o tome kako se đaci ponašaju, ali da nikad nije dobila nikakav odgovor. Nakon fizičkog sukoba policija je došla na lice mesta i uzela je podatke od žene sa snimka.

Video snimak pogledajte OVDE.

Izvor: kurir.rs