Transrodna pevačica podigla buru u Zvezdama Granda: Alina nikad ženstvenija, a ovaj član žirija joj održao lekciju

|

U prvom krugu Zvezda Granda, transrodna takmičarka Alina Juhart iz Slovenije, izazvala je veliku pažnju javnosti, pa se danima pričalo o transrodnoj pevačici koja se pojavila u ovom popularnom šou.

U petom po redu duelu najgledanijeg muzičkog takmičenja na Balkanu „Zvezde Granda“ glasove su ukrstili transrodna takmičarka Alina Juhart i Kenan Aljukić.

Na sceni je izašla u elegantnoj haljini sa visokim potpeticama, na licu je imala prirodnu šminku i tako pobrala sve komplimente.

Njena porodica se sada predstavila prvi put javnosti, otac, brat, snajka i bratanica koji su joj i najveća podrška u životu.

– Pozdravljam vas sve, znam da je teško, ali navijamo za našeg čoveka. Nadamo se da će proći u treći krug, navijamo za nju, ali joj najviše u životu želimo zdravlje, sreću i ljubav – rekao je Alinin otac.

Međutim, žiri veoma često ima svađe i nesuglasice oko takmičara, ali su ovog puta svi bili saglasni u jednom mišljenju, i to, da je Alina podbacila zbog priče i onoga šta se dešavalo oko nje, kao i da joj je to stvorilo teret sa kojim nije mogla da se izbori do kraja.

– Uopšte mi nije prijao ovaj par u ovom trenutku. Alina, sve pohvale za tebe što se tiče ponašanja na sceni, plesa, svetla. Ali pevanje nije bilo dobro, ne kažem naravno da je bila katastrofalno, bila si u intonaciji, ali imajući u vidu kandidate koje imamo, morala bi da vežbaš mnogo. To ne znači da nećeš biti bolja u drugom krugu. Kenane, ovo mi je ipak bilo preagresivno, do te mere agresivno da nije bilo uopšte lepo. Sam si sebi dao penal bez golmana. Sa ovom mamom si me ubio, ne znači ako pevaš visoko da si dobar pevač. Imaš veoma zanimljivu boju, ali je večeras bilo veoma agresivno – rekla je Marija.

– Alina je i sama si potvrdila da je sve ovo malo ponelo, ali da si malo više vežbala i radila bilo bi sigurno mnogo bolje. Mislim da si malo lenja što se tiče vežbanja – rekla je Ana, a Alina je odgovorila:

– Imam problem sa akcetovanjem reči, uzela sam čak i logopeda da ispravljam greške – rekla je takmičarka, a Ana je još dodala:

– Ne opterećuj se oko toga, uzmi logopeda i vežbaj, ali menjaj repertaar, traži neki fazon i fora pesme da bi nas ovde zabavila i da dobiješ glasove od nas. Ne možeš da pevaš pesme Milice Pavlović ili ovu drugu.

– Ceca se mnogo potrudila oko mene i bila sam stvarno iznenađena, zajedno smo tražila pesme i vežbale – rekla je Alina, transrodna pevačica iz Slovenije.

Izvor: kurir.rs