Toni Bijelić se zapravo ne zove tako: Potekao je iz sela, kupio Majbah i dvorac od 12.000 kvadrata u Beču – Bavi se još jednim poslom

|

Srbiju je iznenadila vest da se pevačica Dragana Mirković razvodi od supruga Tonija Bijelića, budući da su važili za par koji ima najskladniji brak na estradi. Brak je trajao 24 godine, a iz njega imaju sina Marka i ćerku Manuelu.

Malo ko zna ko je suprug Dragane Mirković, budući da nikada nije voleo da se eksponira u javnosti.

Antonije Bijelić rođen je 1973. godine u Beču, u Austriji, mada ga svi znaju pod nadimkom Toni. Još kao mlad ušao je među najviše krugove biznismena, oženio se i započeo svoj samostalan život, a zaradio je ogromno bogatstvo.

Draganin još uvek zakoniti suprug je iz sela Šimići, koje se nalazi nekoliko desetina kilometara od centra Banjaluke. Jednom prilikom je sa sinom Markom išao u svoje selo i pokazao staru kuću. Stara seoska kuća okružena je netaknutom prirodnom koja čini da skromno uređeni dom Tonija Bjelića izgleda kao pravi raj za opuštanje.

Uskoro bivši suprug Dragane Mirković je veoma uspešan u svim sferama svog posla. Većinu brendova koje poseduje ovaj čovek su zapravo poznati širom Srbije, pa i dijaspore.

Jedan od njegovih začetaka u Austriji je bio ulazak u industriju automobila, gde je godinama uspešno investirao. On je uspeo da kupi kompaniju Majbah, koja proizvodi automobile koji su minimalne vrednosti 70 hiljada evra.

Osim automobila, koji su i njemu i njegovom sinu velika strast, Toni Bijelić već decenijama ima građevinsku firmu. Taj posao mu donosi veliko bogatstvo, a Toni je uspeo pre 10 godina da kupi luksuzni dvorac Ebenfurt u Austriji u kom sada Dragana živi sa decom, budući da se Toni odselio. Dvorac Ebenfurt, koji se nakon renoviranja sa površinom od 12 hiljada kvadrata procenjuje na preko 50 miliona evra.

Dragana Mirković i Toni Bijelić su vlasnici televizijske kuće “DM SAT”, koja emituje program preko satelita.

Izvor: espreso.co.rs