Toni Bijelić Dragani šalje tajne poruke? Nakon slika iz dvorca, biznismen ima novu objavu – Da li je dirljive reči uputio supruzi

|

Biznismen Toni Bijelić nikad nije bio aktivniji na društvenim mrežama. Poslednjih dana on objavljuje slike iz dovrca u Beču, u kojem je nekada porodično živeo sa pevačicom Draganom Mirković s kojom se razvodi a kako mnogi komentarišu to je uradio samo kako bi se pohvalio da trenutno boravi tamo.

On prosto ne prestaje da objavljuje stori priče, na kojima stavlja slike dvorca i to uz pesme uz koje, kako mnogi komentarišu, šalje poruke Dragani i deci.

Upravo tako je sada objavio novu sliku uz deo pesme Elvisa Prislija “Ma way”. Prevod dela pesme koju je baš on postavio, posebno intrigira s obzirom na to da se upravo peva o njegovom trenutnom stanju.

“Suočio sam se sa svim tim i stajao sam uspravno i uradio to na moj način”, peva Prisli u delu pesme koju je Toni postavio uz fotografiju dvorca.

“Voleo sam, smejao sam se i plakao”, glase stihovi pesme za koju se smatra da je posvećena Dragani.

Kako je izvor blizak ovom paru rekao za Nova.rs, razlog Tonijevog dolaska u porodični dom navodno je pokušaj pomirenja sa Draganom. On je, prema navodima pomenutog portala, molio pevačicu da odustane od razvoda i obećavao je da će se promeniti i potruditi se da sve bude kao nekada.

Međutim, još uvek zakonita supruga mu je rekla da pomirenje ne dolazi u obzir, jer je godinama tolerisala razne stvari i pokušavala da održi brak, te da sada, kada je konačno presekla, svoju odluku neće menjati.

Izvor: espreso.co.rs