Tamara Grujić je sa 42 godine postala mama: “Bog mi je na neki način vratio” – Spremali se za VTO, desilo se čudo

|

Voditeljka emisije “Sa Tamarom u akciji”, sa 42 godine je rodila ćerku Lenu, a o svojoj borbi za potomstvo pričala je iskreno i uverena je da je njena emisija jednim delom zaslužna za to.

“Mislim da je sve ovo što smo ekipa i ja radili, meni na neki način Bog vratio. Način na koji sam ostala u drugom stanju u ovim godinama… Način na koji sam iznela trudnoću… Ti silni ljudi kojima smo pomogli i oni koji su nam želeli dobro, mislim da se to na takav način vraća”, ispričala je Tamara svojevremeno za “Hello”.

Na svojoj emisiji radila je sve do odlaska u porodilište, a budući da su ona i njen suprug Vuk kolege i da rade zajedno, otkad su počeli da planiraju potomstvo, smišljali su kako će teren i trudnoća funkcionisati zajedno. Planirali su da odu na vantelesnu oplodnju, ali život je izrežirao drugačije i spremio im prelepo iznenađenje.

“Vuk i ja dugo smo želeli da postanemo roditelji, a otkad smo počeli da radimo na terenu, imala sam u vidu da ću jednog dana, Bože zdravlja, biti u drugom stanju. Zato sam odmah počela da smišljam kako ćemo mi, kao ekipa, tada funkcionisati. Na kraju svake sezone snimali smo nekoliko emisija unapred. Ove zime, Vuk i ja videli smo da imamo dovoljnu zalihu da na proleće, bez opterećenja s te strane, odemo na vantelesnu oplodnju. Računajući da će to biti za par meseci, bili smo potpuno opušteni. Baš u tom periodu Bog nas je pogledao i ja sam, potpuno prirodno, ostala u drugom stanju”, ispričala je Tamara za “Story” jednom prilikom.

Inače, voditeljka je u 33. godini nesrećnim slučajem doživela spontani pobačaj, u vreme početka zabavljanja sa suprugom. Nakon toga je morala da prekine trudnoću zbog druge produkcije u kojoj je tada počela da radi.

Izvor: mondo.rs