Taman kada je odustala od vantelesne, radost je stigla u Sekin dom: Postavila fotografiju, svi im čestitaju

|

Pevačica Seka Aleksić ponosna je mama dvojice sinova, a priželjkivla je i treću trudnoću. Ipak, pevačica je nedavno donela odluku koja se mnogima nije dopala.

“Meni su se poslovni planovi mnogo poremetili, radim više nego što sam planirala i onda smo uleteli u taj neki proces za koncert u Beogradu koji je u planu za iduću godinu. Zato ostavljam i trudnoću da se spontano desi”, ispričala je Seka nedavno, i tako preinačila plan o proširenju porodice.

I kako to obično biva, posle loših, stignu dobre vesti i povod za radost u porodici. Naime, Sekin i Veljkov stariji sin Jakov, danas je, poput mnoge dece, krenuo u predškolsko.

Jakov je, čini se, porastao preko noći i sada je pred njim veoma uzbudljivo poglavlje života. Seka, kao i svaka majka, pomalo je zabrinuta jer deci je teško da iz sveta igre uskoče u obaveze i učenje.

“Mi smo se spremili za predškolsku godinu. Nije bilo lako, nije još uvek, jer je Jakov nestašan i ništa mu ne drži pažnju”, iskreno je priznala Seka svojim pratiocima na Instagramu, koji su u velikom broju čestitali porodici na ovom, za svakog roditelja, bitnom događaju.

Izvor: hellomagazin.rs