Atina i Nika spremne za prvi dan škole: Karleuša ih uslikala pred polazak – Svi komentarišu Atininu promenu

|

Pevačica Jelena Karleuša nije od onih koji kriju decu od očiju javnosti. Naprotiv, ona često na svom “Instagram” nalogu koji prati milionski auditorijum rado deli trenutke iz privatnog života pa je tako i ovog puta objava na kojoj su ćerke Jelene Karleuše, Atina i Nika u centru pažnje, izazvala pozitivne reakcije.

Ćerke popularne pevačice i bivšeg fudbalera Duška Tošića danas su morale da porane jer u pitanju je bitan datum, te su ranom zorom osvanule na Karleušinom nalogu sveže i orne za nove radne pobede.

Povratak u školu – napisala je Jelena kao opis “Insta story” fotografije na kojoj Atina i Nika poziraju vidno uzbuđene i u sportskim odevnim kombinacijama kakve i priliče devojčicama njihovog uzrasta koje se upravo vraćaju u školske klupe.

Ono što je na slici svima zapalo za oko, te su dosta komentarisali, jeste nova frizura, odnosno promena boje kose starije ćerke Atine koja se odlučila za tamnije tonove u skladu sa novim godišnjim dobom. Atina u stopu prati sve modne trendove i nema sumnje da će po tom pitanju naslediti majku, a veliki broj tinejdžerki već sada nalazi inspiraciju u ovoj smernoj, ali uvek modernoj i trendi devojčici.

Da je Jeleni Karleuši majčinstvo prioritet pokazala je ovom jutarnjom objavom, a jednom prilikom je opisala kako izgleda njen dan sa decom.

“Ustajem u pola sedam ujutru, one doručkuju, vozimo ih u školu. Kada se vrate, ručamo zajedno. Trudim se da radim sa njima domaće zadatke, da se podsetim onoga što sam radila u školi i u čemu sam bila dobra – istorija, biologija, engleski, srpski. Gledamo filmove, idemo na lepa mesta, putujemo… To je moja uloga kao majke”, ispričala je Jelena.

Izvor: story.rs