“Tada je imala 14 godina, a njen dečko 73” – Kristijan obelodanio ono što se krilo o Aleks Nikolić

|

Rijaliti veteran Kristijan Golubović nakon finala Zadruge komentarisao je Aleksandru Nikolić i njenu pobedu, pa je u jednom momentu obelodanio da ju je upoznao kada je imala 14 godina gde je pritom imala i partnera starog 73 godine.

Za Aleksandru Nikolić su se vezivale afere sa pr0stitucijom, kriminalcima, vezama sa oženjenima. Radila je kao animir dama u Švajcarskoj, bila hapšena u Turskoj, a neretko je bivala i pretučena od strane partnera. Nekadašnji učesnik “Zadruge” Kristijan Golubović, sada se dotakao Nikolićeve i rekao sve što zna o njoj.

“O pobednici sam rekao šta sam imao za crnim stolom. Znam je od 14. godine, prvi dečko joj je imao 73 godine kad je dovedena na splav i reprezentovana. Sećam se da su Filipa Cara su sakrili u crnim jaknama, čovek je pobegao u Hrvatsku posle finala, jedne godine”, ispričao je Kristijan i dodao:

“Aleksandra je jedna mučenica. Ona u rijalitiju dobija novac za ono što obično radi napolju. Samo što je napolju to radila za siću, a u rijalitiju manje radi, a dobija mnogo bolju lovu”, rekao je Golubović o ovogodišnjoj pobednici Zadruge.

Izvor: pulsonline.rs