Svima je promakao važan detalj sa slike iz decembra: Ana Volš u zagrljaju prijatelja – Jedna stvar budi sumnju (FOTO)

|

Nestanak Beograđanke Ane Volš, majke tri mala sina, inače udate za Amerikanca Brajana iz Bostona, već 17 dana čeka rasplet, a svakodnevno isplivavaju detalji iz života ove porodice. Interesovanje i naše i američke javnosti za Aninu sudbinu ne da ne jenjava već raste iz dana u dan.

Od vesti o njenom nestanku u novogodišnjoj noći, u međuvremenu je izašlo niz informacija iz njenog poslovnog života, ali i ličnih fotografija i snimaka.

Pažnju pratilaca na mrežama, zaintrigiranih njenom životnom pričom, privukla je jedna njena privatna fotografija sa prijateljem na kojoj su najstrpljiviji primetili, kako kažu, važan detalj. Slika je nastala pre oko mesec dana, polovinom decembra 2022. godine.

“I ja sam primetila istu stvar… Izgleda da je neko vreme imala burmu, čak i na slikama iz teretane, ali je od skora počela da je skida”, glasi komentar jedne korisnice Fejsbuka.

“Ukoliko poštuje srpsku tradiciju, burmu nosi na desnoj ruci”, odgovorila joj je druga, ali izgleda da nije tako, budući da je na slikama iz prethodnog perioda burma bila na Aninoj levoj ruci.

Izvor: kurir.rs