Konačno osvanula slika sina Vesne Trivalić: Nikola je završio prestižne škole – Nimalo ne liči na slavnu majku (FOTO)

|

Vesna Trivalić jedna je od naših najomiljenijih glumica, ali njen privatni život oduvek je bio nepoznanica za javnost. Ono što je poznato je da se 2006. godine udala za plastičnog hirurga Nenada Pandurovića, sa kojim se kasnije odselila u Dubai i dobila sina Nikolu.

Glumica i njen suprug ne pojavljuju se zajedno u javnosti. Iako se vratila na srpsku pozorišnu i filmsku scenu, popularna glumica crvenim tepihom obično šeta sama ili u društvu kolega. Retko daje intervjue, o porodici priča još ređe, ali je jednom prilikom kratko izjavila:

“Važno mi je da su mi uvek tu muž i dete, da vodim računa o njima, da ih volim, a vole i oni mene”, rekla je Vesna Trivalić.

Vesnin sin se zove Nikola i vrlo je uspešan mladi gospodin. Nakon završene škole u Dubaiju upisao je englesku književnost na univerzitetu u škotskom gradu Edinburgu. Na Nikolinom profilu na platformi LinkedIn može se videti da ga interesuju politika i ekonomija, da je osvajao visoka priznanja tokom školovanja, i da pored srpskog i engleskog tečno govori francuski.

Izvor: hellomagazin.rs