Svi detalji svadbe Kaće i Gobelje: Torta na 15 spratova, venčanica od 20.000 evra, ali i iznenađenje od mladenaca

|

Pevačica Katarina Grujić i Marko Gobeljić danas prave svadbeno veselje u jednom poznatom prestoničkom hotelu, a očekuje se oko 500 gostiju. Oni će se venčati u kripti Hrama Svetog Save, a posle toga gosti će se uputiti ka hotelskoj sali, gde će sve biti besprekorno dekorisano.

Na gala svadbi će se gostima služiti najskuplje piće, biće i torta od 15 spratova, a mlada je spremila haljinu od 20.000 evra. Za veselu atmosferu će se pobrinuti orkestar Ace Sofronijevića, ali mlada očekuje da i njene zvanice iz estradnog miljea dodatno doprinesu atmosferi svojim glasom.

“Kaća će se u crkvi udati u raskošnoj dugoj venčanici albanskog dizajnera Valdrina Sahitija, koja staje ni manje ni više nego 20.000 evra! Uz nju će nositi specijalno napravljenu punđu”, otkrio je izvor blizak pevačici.

“Nakon toga će obući drugu haljinu drugačijeg kroja. Biće duga i uska, a potpisuje je Huso Čorbić, njen dugogodišnji dizajner iz Bosne. On joj je napravio i treću, kratku mini-venčanicu, koju će obući za sam kraj veselja koji će prerasti u žurku, a za koju se nadaju da će potrajati do duboko u noć”, otkrio je gorepomenuti izvor.

Kako je ranije pričala Katarina Grujić, na njihovoj svadbi svaki gost dobiće prigodan poklon, a to će biti iznenađenje.

Izvor: alo.rs