Svi čestitaju doktoru Radmilu: Dečko Irine Vukotić podelio divne vesti nakon godinu dana veze sa voditeljkom

|

Doktor Radmilo Janković u centar medijske pažnje došao je kada se pročulo da je u vezi sa voditeljkom Irinom Vukotić. Ipak, on je pre svega izvrstan anesteziolog, a ovih dana saznali smo da šarmantni lekar ima talenta i za muziku.

Direktor Klinike za anesteziju i njegov kolega iz niškog Urgentnog centra, Dejan Perašević snimili su muzički spot. Za mesec dana prikazivanja na Jutjubu sakupili su više hiljada pregleda.

Doktor Radmilo Janković komponovao je pesmu koristeći stihove “Balade iz predgrađa”, Dobrice Cesarića. Zajedno sa kolegom Peraševićem u spotu peva, pa i glumi.

“Nastojao sam da pesmu uradim tako da kada je ljudi slušaju osete autentičnu melanholiju sa niške kaldrme”, izjavio je tim povodom.

Ni Radmilo Janković, a ni Irina Vukotić nisu otvoreno priznali da su u vezi, ali nisu ni demantovali medijske objave.

“Nedavno sam pročitala divnu rečenicu: Blago ženi koju voli dobar čovek. I zaista, nema lepšeg osećaja na ovom svetu nego voleti i uživati u ljubavi dobrog čoveka sa kojim satima možete da razgovarate, smejete se od srca, gajite međusobno razumevanje i poštovanje”, rekla je nedavno Irina Vukotić.

Irininim pratiocima na Instagramu nije promaklo nekoliko fotografija njenog izabranika, koje su se provukle među objavama sa Kube. Osim što su uživali u zajedničkom putovanju, na egzotičnoj destinaciji proslavili su Radmilov pedeseti rođendan. Pesmu doktora Jankovića poslušajte u okviru teksta.

Izvor: hellomagazin.rs