Svetlana Dragijević tvrdi da je sve nameštaljka: “Neko drugi je to napravio pa je njemu smestio” – Danku ni ne pominje

|

Svetlana Dragijević, majka ubice male Danke Dejana Dragijevića, jutros je prvi put nakon sahrane sina izašla napolje. Ona je juče sahranila sina Dalibora Dragijevića koji je umro u policijskoj stanici dan pre nego što je trebalo da bude saslušan kao osumnjičeni da je pomagao da se sakrije telo dvogodišnje devojčice.

Svetlana je istakla da je pošla kod lekara jer nema ko da je vodi, pa mora sama. Priznala je da se plaši policije, ali i novinara, a ovako brani sina:

“Neko drugi je to napravio, pa je njemu smestio. Plašim se od milicije od svih, samo me slikaju. Bili su svi, izneli su svašta, sedam papira imam. Motornu testeru su uzeli, bili su ovi u belim oidelima, uzimali briseve. Od 10 do pola tri ujutru su bili, ima sve u papirima, sve piše. Samo meni dušu da uzmem! Ne znam ništa, ništa ne znam! Bile su komšije na sahrani, a rodbina nije bila”, govorila je Svetlana.

Sve vreme tokom razgovora, ponavljala je kako ima strah da bude sama.

“Sama idem do ambulante, oni iz Hitne dolaze i mere mi pritisak. Komšije ne znam šta kažu, dolaze komšije uveče i sede sa mnom, plašim se samam uveč od novinara. Samo me slikaju i samo pišu. Prvi put mi je sada da idem sama, uvek me oni vode, a sutra idem na groblje. Ja mislim da moj sin nije kriv, ali ništa ne znam. Nemam kontakt s njima, ne znam ni kako je Dejan priznao, to je nameštaljka”, ispričala je Svetlana za Informer.

Izvor: informer.rs