Saša Popović razbesneo javnost potezom: Ferarija od pola miliona evra parkirao nasred pešačke zone – “Možda nema za parking”

|

Kreativni direktor Zvezda Granda, Saša Popović uhvaćen je kako je nepropisno parkirao svoj luksuzni automobil, ni manje ni više nego na trotoaru gde je mesto za pešake.

Saša kao strastveni ljubitelj skupocenih četvorotočkaša, ne krije svoju ljubav prema istima, a brojni su automobili raznih marki koje poseduje u svom voznom parku. Međutim, sada se pojavila fotografija na društvenoj mreži Instagram na kojoj se može videti njegov automobil marke Ferari, parkiran na pešačkoj površini.

Gest Popovića je razbesneo javnost, te su se ređali brojni komentari ispod objave koja je postala viralna za kratak vremenski period.

“A možda nema para da plati parking”, “Ma lagano, šta mu teško”, “Zeznuto je kad te svi prepoznaju po tablicama”, “Bezobrazluk”, “Daleko je garaža”, “Kakvo je ovo bahaćenje i skrivanje iza živice?”, “I ja bih se parkirao tako da vozim Ferarija” – samo su neki od negativnih komentara na račun Popovića.

Podsetimo, Saša Popović ponosni je vlasnik brojnih skupocenih automobila. U njegovoj kolekciji nema čega nema – od Ferarija, Lamborginija, Mercedesa…
Jedan od poslednjih automobila koji je kupio krajem prošle godine, tačnije 21. decembra 2023. godine, je upravo ovaj moćni, crveni Ferari za koji je dao čak 500.000 evra.

Izvor: telegraf.rs