Sve pršti od luksuza u vili bivšeg ministra Nebojše Stefanovića: Zavirite u njegov raj u beogradskom Beverli Hilsu (FOTO)

|

Nebojša Stefanović, nekadašnji ministar odbrane, kako su ranije mediji pisali, živi u novoj, prostranoj i moderno uređenoj kući, a pošto je veoma aktivan na društvenim mrežama, pratioci imaju priliku da vide njenu unutrašnjost.

Zahvaljujući visokim prozorima prostor je svetao, a taj utisak pojačavaju i beli zidovi, kao i mermerne pločice na podu.

Nebojša Stefanović najviše voli da se slika pored drvenih stepenica, koje vode na gornji sprat, a njemu društvo veoma često prave njegovi ljubimci, dva bela psa.

Njemu su, naravno, najdraži trenuci koje provodi sa ćerkom Ninom i sinom Filipom, kojima ulepšava detinjstvo. U njihovom domu, tokom novogodišnjih praznika, centralno mesto zauzimala je visoka, raskošna, prelepo ukrašena jelka, te se na njegovom Instagram profilu može svideti i slika na kojoj je za svoje mališane u Noći veštica pripremio slatkiše i kostime.

On je, kao i svaki pravi domaćin, krsnu slavu Svetog Jovana, obeležio uz slavski kolač, ikonu, žito i sveću, uz poruku koju je napisao: “Neka nam Sveti Jovan Krstitelj svima donese sloge, radosti i mira. Svima koji danas slave želim da se lepo provedu sa svojim najmilijima, na zdravlje i spasenje.”

Izvor: hellomagazin.rs