Svaka porodica ima svoje probleme: Otkriveno kako se Žikin stariji sin ponaša prema polubratu Dušanu (FOTO)

|

Sinovi Žike Jakšića dosta su udaljeni su po godinama i kilometraži, ali su zato veoma bliski po ljubavi. Dokaz za to dolazi sa najnovije porodične fotografije Jakšića na kojoj je jasno da su braća veoma složna, a producent je veoma ponosan što ima takve naslednike.

Andrija i Dušan su braća po ocu. Žika je iz prvog braka sa suprugom Snežanom dobio sina Andriju Jakšića koji je izrastao u ozbiljnog frajera i zavodnika. On je dobar deo života proveo u Nemačkoj gde živi i radi, a estrada i popularnost nikada ga nisu interesovali. Andriju zanima nešto drugo, a to je proizvodnja vina, a on je i najmlađi enolog u Nemačkoj.

Mlađi sin uspešnog producenta zove se Dušan i on dolazi iz Žikinog javnosti dobro poznatog braka sa Dajanom Paunović. Dečak danas ima deset godina i mnogi se slažu da kako raste, sve više liči na poznatog oca. Deca Žike Jakšića njegova su najveća radost pa zato ne čudi što je fotografiju na kojoj pozira zajedno sa dva sina opisuje jednom rečju: sreća.

Žika je takođe sa drugom bivšom suprugom Dajanom ostao u prijateljskim odnosima, što se preslikalo na odnos dvojice polubrata Andrije i Dušana.

Izvor: story.rs