Suzana otkrila zašto ona i Saša nisu došli kod Brene na slavu: “Živim stvarni život, to je tako”

|

Lepa Brena i njen suprug Boba Živojinović su pre nekoliko dana proslavili Aranđelovdan, a na iznenađenje mnogih ove godine nisu se pojavili njihovi kumovi, Saša Popović i Suzana Jovanović.

Sve češće priče u poslednje vreme da Popovići i Živojinovići nisu u dobrim odnosima, te da zbog toga nisu ove godine bili kod njih na slavi, kao i da se ne prate na društvenim mrežama, iznervirale su Suzanu Jovanović.

Ona je odlučila da se oglasi i otkrije zbog čega ne prati Brenu na Instagramu, što je mnogima znak da nešto nije u redu u njihovom odnosu.

“Nemojte, molim vas, meni Instagram ne znači ništa, ja živim stvarni život, ne virtuelni. Zar je bitno koga pratim ili ne? Ne bavim se svojim profiom, nisam toliko aktivna”, rekla je Suzana.

Na pitanje zašto Brena, koja se ipak bavi društvenim mrežama ne prati nju na Instagramu, Suzana kaže:

“Samo da vam kažem, Saša i ja smo porodični, veoma smo tradicionalni i požrtvovani ljudi i sa Brenom i Bobom se privatno družimo, a te virtuelne stvari nas ne zanimaju. Mene ne zanima da li me neko prati ili ne prati, ko mi je lajkovao i pogledao fotografiju. To me ne zanima”, istakla je ona, a na pitanje o spekulacijama da su Saša i ona ljuti na Brenu i Bobu, te da zbog toga nisu bili kod njih na slavi, Suzana odgovara:

“Sada ću vam reći i znajte da će tako biti zauvek, mi smo kumovi, družimo se, poštujemo i volimo i to je tako, i biće. Slažemo se i tu nema nikakvih problema”, zaključila je Suzana Jovanović.

Izvor: informer.rs