Supruga Bojana Leksingtona pokazala bebu nakon izlaska iz bolnice: Porodica Vasković sada je u punom sastavu (FOTO)

|

Kako bi pokazala da je život reka neverovatnog sjaja i nemira, Aleksandra Vasković, supruga Bojana Lexingtona je na Instagramu otvorila srce svojoj publici otkrivši da se njihova beba Helena, po samom rođenju, susrela sa jednim zdravstvenim problemom. Mala Helena je sa samo deset dana morala biti operisana.

“Dragi moji, pre svega želim da vam se zahvalim na divnim čestitkama i lepim željama povodom rođenja naše ćerke Helene. Osećam potrebu da vam se obratim, jer ste bili uz mene celu trudnoću i došlo je vreme da podelim ono što sam na neki način nagoveštavala a to je da nas i posle porođaja čeka period neizvesnosti i velikih izazova”, započela je Aleksandra.

Mnogo neizvesnosti i brige nešto je čime se ova skladna porodica nosila svakodnevno, ali je ipak, na kraju uz pomoć molitvi, sve prošlo uredno.

“Vreme je da se vratimo životu…Vreme je da se vratimo kući. Hvala dragom Bogu”, napisala je Aleksandra pre Nove godine uz emotivni video i tako svoje pratioce obavestila da je ćerka Bojana Vaskovića dobro i da su molitve svih onih koji su se molili za malenu lepoticu uslišene.

Oni su konačno kod kuće, a i Novu godinu dočekali su zajedno u ljubavi i sreći. Evo kako se prelepa Aleksandra obratila putem Instagrama.

“Šta god da ste poželeli ili zatražili od Boga, u novogodišnjoj noći ili bilo kad, znajte da vam je on neće samo ispuniti, već će vas staviti u situacije gde ćete imati priliku da te želje ostvarite, a neke lekcije usput da naučite. Ja sam oduvek želela veliku porodicu. Valjda zato što sam u istoj i rasla. Moj put do nje bio je popločan lekcijama o veri, hrabrosti, strpljenju, upornosti, poverenju, jedinstvu i ljubavi. Zahvalna sam na svakoj stepenici. Na svakoj crnoj i beloj zahvaljujući kojima sada vidim jasno. A vidim da je i pored svih prepreka i iskušenja, život ipak lep! Srećna vam Nova Godina dragi ljudi”, poručila je Aleksandra svima za Novu godinu.

Izvor: svet-scandal.rs