Stiže pun Mesec i donosi velike promene: Dva znaka očekuje težak period – Troškovi, svađe i problemi sa papirologijom

|

Jedan od najvažnijih astroloških događaja stiže 9. oktobra i donosi promene koje će uticati na sve pripadnike Zodijaka. Pun Mesec u Ovnu koji uskoro dolazi mnogi zovu i “crveni Mesec” zbog specifične boje koju dobija usled pomračenja.

U ovom periodu možete iskusiti osećaj oslobođanja ili šansu za novi početak. Desiće se promene na emocionalnom i duhovnom polju. Neki će osetiti blagostanje, ali ima i onih za koje će ovo biti izuzetno težak period.

Pun Mesec Ribama i Vodolijama donosi mnoge probleme, a ni Lavovi, Rakovi i Bikovi neće proći najbolje. Astrolozi dodaju i da će ovaj period pogodovati Blizancima, Vagama, Škorpijama i Strelčevima.

Ribe

U periodu punog Meseca najviše će biti pogođene Ribe. Njihove finasije će biti vrlo ugrožene. Kasniće im plata, izostaće prilivi koje dugo očekuju, a treba da budu obazrivi i kada su kazne u pitanju. U ovom periodu očekuju vas veliki rashodi i nenadani troškovi. Takođe, biće svađa sa bliskim ljudima, rođacima, partnerom, svojom decom… Budite oprezni u svojim izjavama i postupcima.

Vodolija

Period punog meseca može da zakomlikuje sve u vezi papirologije, administracije i dokumenata. Sada je moguće da se zagube važni papiri, pa pazite gde ih držite. Može se desiti da nemate vozačku dozvolu kada vas zaustavi policija. Izvesno je da vas očekuju problemi sa dokumentima ili važnim papirima i ugovorima. Ovo je period tokom kog ćete biti uznemireni i u kome će vam se većina planova izjaloviti.

Izvor: glossy.espreso.co.rs