Srpkinji za 20 minuta preseo odmor – Doživela neprijatnost prilikom posete Zejtinliku: “Jedno veliko razočarenje”

|

Jedna devojka iz Srbije podelila je neprijatno iskustvo tokom letovanja u Grčkoj. Ona je na drušvenoj mreži Fejsbuk u grupi “Grčka Info” objavila da su joj lopovi obili automobil i odneli sve što je imala u njemu.

“Jedno veliko razočarenje, ovo mi se nigde do sad desilo, da odemo u Solun da posetimo Zejtilinik u 11h, i za manje od 20 min dok smo prošli unutra došli lopovi i obili auto i sve pokupili sto sam imala u auto,sreća pa sam nosila dokumenta samnom….jedno veliko razočaranje i nikad više tamo ne letujem…”, napisala je razočarana devojka.

Mnogi članovi grupe su komentarisali da su zatečeni brojem krađa u Grčkoj, a među komentarima se pojavio jedan predlog kako se zaštiti od lopova.

“Jedan, možda naivan predlog. Trenutno je sezona, dosta naših dolazi na Zejtinlik, možda da se međusobno ispomognete. Da onaj ko je završio obilazak ne krene odmah, već da sačeka sledećeg ko je završio, pa da onda ostane on i tako u krug. Tako bi uvek bilo nekoga na parkingu”, predložio je jedan od korisnika i za ovaj “naivan predlog” dobio veliki broj lajkova.

Izvor: alo.rs