Srpkinja iznenađena bezobrazlukom mlade: Sestra od ujaka me nazvala i zamerila mi je ovo

|

U svom dasadašnjem životu nikad nisam volela svadbe a ni proslave, pogotovu rodbinske. Sva ta rodbina me ismevala i ponižavala kda god sam bila u njihovm društvu, dok sam bila niko i ništa. Sada dobro živim, lepo izgledam i super zarađujem, non stop me zovu i pišu mi poruke, napisala je jedna mlada žena iz Srbije ne znajući da će se zbog ovih njenih reči započeti polemika na društvenim mrežama.

Ona je na sajtu Ispovesti napisala šta joj dogodilo na jednoj svadbi, te se javno mnjenje podelilo na “za” i “protiv” nje.

– Ćerka mog ujaka je skoro pravila svadbu i ja naravno nisam htela da idem kao i do sada. Međutim, moja mama je toliko instistirala, rekla je kako je to sramota itd. Bilo mi je žao mame, pa sam joj obećala sam da ću se pojaviti čisto radi reda na par sati.

Rođaka koja se udavala, inače sestra od ujaka, rekla je da niko od žena i devojaka ne sme da obuče belo, dok muškarci i deca mogu. Uvek sam mrzela takva pravila, ali ajde ispoštovala sam je, pa sam obukla crvenu satensku haljinu. Na svadbu sam došla malo pre venčanja, javila se kulturno kome je trebalo, čestitala mladencima.

Nakon nekih 3 sata otprilike, htela sam da odem kući, što sam i uradila. Nekoliko dana nakon svadbe sestra me pozvala telefonom i rekla da sam joj upropastila svadbu, jer su svi muškarci gledali u mene i zato što sam otišla među prvima pa su svi komentarisali što sam otišla.

Nakon ove ispovesti, pljuštali su komentari, mnogi su hteli da iskažu svoje mišljenje, te evo šta su pisali:

Izvor: kurir.rs