Srđan Đoković proslavio 61. rođendan: Čestitala mu snaja Saška, ali ne i Jelena

|

Otac prvog reketa sveta, Srđan Đoković, juče je proslavio 61. rođendan. Budući da se prethodnih dana održavao Serbia Open, a bio je i u Vaskrs, u Beogradu se ponovo sastala cela porodica. Iz VIP lože porodica je bodrila Novaka, koji, doduše, nije pobedio, ali to nije bio razlog da se ne raduju zajedničkim trenucima. Juče su, zahvaljujući Srđanu, imali još jedan povod za slavlje.

Naime, Srđan Đoković je u krugu najmilijih proslavio 61. rođendan, a devojka njegovog sina Đorđa, Saška Veselinov, objavila je delić atmosfere sa proslave, uz čestitke za rođendan. Uz kolaž fotografija napisala je “Srećan rođendan, Srki!”, i dodala emotikon srca.

Međutim, čestitka od Novakove supruge Jelene je izostala, što bi moglo da dodatno podgreje priče o ne baš sjajnim odnosima unutar najpopularnije srpske sportske porodice.

Srđan Đoković nedavno je otvorio nalog na društvenoj mreži Instagram, gde ima oko devet hiljada pratilaca, a prati samo devetoro ljudi. Među njima je i Novak, ali za sada nema ni jedne ni druge snajke.

Izvor: hellomagazin.rs