Spakovao se i napustio dom: U jeku skandala sa novom devojkom, Duško pokazao gde i sa kime provodi vreme (FOTO)

|

U jeku skandala o novoj devojci Duška Tošića, fudbalski menadžer rešio je da, kao i uvek, ćuti. Spakovao je kofere i sa ćerkom Nikom napustio dom. Njih dvoje otišli su u Budimpeštu, gde su bodrili reprezentaciju Srbije, na utakmici kvalifikacija za Evrospko prvenstvo, što je za ljubiteljku fudbala Niku bio poseban događaj.

Nakon utakmice, Duško i Nika proveli su dan u Budimpešti, odakle je on objavio fotografiju. I dok mediji ne prestaju da pišu o njegovoj novoj devojci, on se ne oglašava i bira da bude brižan otac, posvećen svojim ćerkama.

Sa druge strane, njegova još uvek zvanična supruga Jelena Karleuša nije želela da ćuti. Ona se oglasila i otkrila šta misli o aferi o kojoj bruji cela Srbija:

“Naravno da moj suprug nije u vezi sa pevačicom Inom. Izvinjavam se ako vas je ovo lično sad uzdrmalo”, poručila je kratko na mreži “X”, a iste navode demantovala je i Ina Gardijan, za koju se piše da je osvojila Duškovo srce:

“Molim vas da to ne pišete jer to nije istina. Poslale su mi drugarice i jedino što mogu da kažem jeste da to nema veze s vezom”, izjavila je Ina za Informer.

Izvor: story.rs