Smrt Kodićevog sina potresla estradu – Hasan se onesvestio, Goca ne može da dođe sebi, Nada otkriva: “Zvali su nas na slavu”

|

Legendarnog harmonikaša, Mirka Kodića zadesila je najveća tragedija koja se može dogoditi jednom roditelju – izgubio je sina Aleksandra, koji je noćas iznenada preminuo u 30. godini u svom stanu.

Tužna vest šokirala je Mirkovog decenijskog prijatelja i kolegu Hasana Dudića, koji se onevestio kada je saznao da je Mirkov sin preminuo.

“Hasan Dudić nije mogao da izdrži bol i stres koji je doživeo kada je saznao za ovu informaciju, pa je pao u nesvest, morali smo odmah da ga dižemo, da ga polivamo vodom. Strašna tragedija, Hasan je veliki prijatelj sa Kodićima i kad je saznao nije mogao da se suzdrži”, otkrio je izvor za Republiku blizak Hasanu Dudiću.

I sam Mirko kroz suze je za medije potvrdio da mu je sin preminuo i spustio slušalicu, jer od bola nije bio u stanju da govori a brojne poznate ličnosti i njegove kolege skrhane su nakon vesti o iznenadnoj smrti njegovog sina.

Nada Topčagić bila je van sebe kada je saznala da je Aleksandar preminuo.

“U šoku sam, jako je mlad. Pre neki dan nas je Mirko zvao da mu budemo gosti na slavi. Ne daj Bože nikome, ne znam da li će ikada da se oporavi. Mučenik, život ga uopšte nije mazio, a sad još i ovo”, rekla je Nada.

Poznato je da su Goca Božinovska i Mirko bili veoma bliski, te je nju ova vest jako potresla.

“Užas, jako mi je teško. Tresem se od kad sam saznala, nije mi dobro, u šoku sam. Bio je divan mladić, predobar. Sad ću zvati Mirka, samo da uspavam unuka”, rekla je Goca.

Izvor: telegraf.rs