Slavlje u dvorcu Dragane Mirković: Čestitke pristižu sa svih strana, Manuela u suzama, a torta je pravi hit (FOTO)

|

Otkako se pridružio na društvenoj mreži “Instagram, sin Dragane Mirković ne prestaje da oduševljava svoje pratioce izgledom i načinom života.

Svaka njegova objava izazove lavinu komentara i svi su složni u mišljenju da je izrastao u izuzetnog mladića.

Kako je danas 22. rođendan Marka Bijelića, on je u centru pažnje i glavna je tema kakvo će slavlje biti napravljeno u njihovom porodičnom domu u Beču. Pored čestitke prepune emocijama, koju mu je javno uputila mama Dragana, ona je pokazala tortu koja je specijalno napravljena za njega, a koja se posebno izdvojila i privukla veliku pažnju javnosti.

– Srećan ti rođendan, živote moj – napisala je folk diva svom sinu, uz fotografiju torte sa njegovim imenom, mišićima i tegovima.

Od majke kakva je Dragana Mirković mogao se i očekivati ovakav gest, ali ođendan Marka Bijelića bio je lep povod da se oglasi i njegova sestra Manuela, koja u poslednje vreme nije baš aktivna na društvenim mrežama.

– Srećan rođendan bato, volim te – napisala je Manuela uz srce, koja je na najlepši mogući način iskazala neizmernu ljubav između brata i sestre, objavivši i slike iz njihovog detinjstva, koje nismo imali prilike da vidimo i koje su posebno oduševile sve njene pratioce.

Izvor: story.rs