Nenad zbog “nestašice domaćica” hteo da kupi i oženi Albanku: Sudbina umešala prste, našao Beograđanku – Evo šta će sad uraditi

|

Nenad Mosić (40) iz Žagubice rešio je da kupi mladu iz Albanije, što je naišlo na velike simpatije i odobravanja, a budući mladoženja rekao je da u Srbiji vlada “nestašica domaćica”.

Nije želeo da pita za cenu, samo je hteo da osnuje porodicu sa nekom ženom, i započnu zajednički novi život.

On je naišao na dosta podrške od strane javnosti, ali neki su i komentarisali negativno, što njemu uopšte ne smeta jer je izgleda našao mladu, i to ni manje ni više bego iz Beograda.

Nekoliko dana nakon objave, Nenad je izgleda uspeo da pronađe ljubav za sebe.

– Javilo mi se mnogo devojaka, a moram da kažem da mi se javila jedna devojka iz Beograda, koja mi se mnogo sviđa i dosta sam čekao pravu, mislim da je to ona. Treba da se vidimo, da se upoznamo i porazgovaramo, a onda ćemo videti šta će biti dalje… Mislim da je ona ta koju sam dugo čekao – kaže Nenad za Telegraf.

Podsetimo, on je rekao da u svom životu iza sebe ima brak i sina.

– Razveo sam se i moj sin je kod babe i dede, a ja sam ovde sam. Ne znam kakve su žene iz Albanije, ne znam ni koja je cena, ali sam spreman da platim. Na televiziji a i u novinama sam video da se momci tako žene, pa što ne bih i ja – rekao je on.

Nenad od svoje buduće žene ne traži mnogo, a kako je rekao, obezbediće joj život iz snova.

– Ja sam domaćin čovek, ona bi bila zadužena za kuću, da sprema i kuva, ništa fizički teško ne bi morala da radi. Ja sam tu za sve, nadam se da ću naći ženu i da će biti sve u redu. Normalan sam momak i veoma pošten, a takvu ženu i želim, jer nemam sreće sa ženama. Spreman sam da platim za brak, a kolika je cena – videću – zaključuje Nenad, uz nadu da će uskoro biti te sreće da pronađe, ili kupi, ljubav svog života.

Izvor: kurir.rs