Slavica Ćukteraš zbog bolesti prinuđena da se povuče sa scene: “Tužna sam, ovo mi se prvi put dešava”

|

Pevačica Slavica Ćukteraš teška srca morala je da otkaže sve nastupe nakon što su joj ustanovljeni izvesni zdravstveni problemi. Na Instagramu je otkrila o čemu je tačno reč, ne krijući tugu što do potpunog oporavka neće moći da peva. Štaviše, lekar joj je zabranio čak i da govori.

“Kao pevaču, najteže što može da se desi to je da mu se kaže “ne smeš da pevaš”. A ni da pričaš u toku dana, govori tiho samo ako moraš, inhaliranje kortikosteroidim, adrenalinom, pantenolom i raznim sredstvima. Cigarete ni slučajno (ovde dobijam +10 kg za mesec dana sigurno). Iskreno, meni je ovo najteže palo večeras kada sam čula od ORL da imam zadebljanje na glasnim žicama i da moramo da radimo na oporavku uz veliku disciplinu. Malo je reći da sam tužna, jer mi se prvi put ovo dešava… I da se nastupi otkazuju sve do potpunog oporavka”, napisala je Slavica na Instagramu.

Pevačica se proslavila u Zvezdama Granda, gradila karijeru, a posle udaje se izvestan period povukla sa javne scene. Sa bivšim suprugom ima ćerku Viktoriju, te su zbog nje ostali u skladnim odnosima. Porodicu nikada nije eksponirala u javnosti.

Izvor: hellomagazin.rs