Skandal na proslavi rođendana: Filip optužio Priju da ga vara sa menadžerom Blaškom – Gosti zamoljeni da ćute o incidentu

|

Gradom već nekoliko dana kruži vest o navodnom skandalu na proslavi punoletstva ćerke Ace Pejovića, a čiji su glavi akteri Aleksandra Prijović, njen suprug Filip Živojinović i njen menadžer Danijel Blažić Blaško, koji se od pevačice skoro nikad ne odvaja.

Iako se po Beogradu i na društvenim mrežama širi nekoliko verzija pomenutog događaja, kako Kurir nezvanično saznaje na proslavi je došlo do žestoke svađe između bračnih partnera, a sve zbog navodne Filipove ljubomore jer je Aleksandru optužio da ga vara upravo sa Blaškom.

“Prija je na proslavu punoletstva svog kuma došla sa prijateljem i šminkerom. Njen suprug Filip stigao je ranije sa bratom i ocem. Na proslavi je bio i Aleksandrin menadžer Blaško, koji se od nje ne odvaja godinama. Oni su svi sedeli za istim stolom i sve je bilo u najboljem redu, dok u jednom trenutku nije došlo do teške svađe. Filipu je zasmetalo to što su se Aleksandra i Blaško sve vreme došaptavali i osmehivali jedno drugom. On je u jednom trenutku dobio takav napad ljubomore da se zacrveneo od besa. Optužio ju je da ga vara sa Blaškom. Aleksandri je bilo jako neprijatno zbog svega, uopšte nije očekivala takvu reakciju supruga”, kaže izvor Kurira i dodaje:

“E sad, da li je malo veća količina alkohola učinila svoje ili ne, ne mogu da tvrdim, ali svi su bili šokirani zbog te situacije, posebno kad se zna da njih dvoje godinama imaju stabilan brak, iako se s vremena na vreme po medijima pojavljivala priča da nisu u najboljim odnosima i da im je brak na klimavim nogama. Aleksandra i Filip su u jednom momentu izašli van sale kako se ne bi raspravljali pred ostalim gostima i tamo su proveli nekoliko minuta. Uspela je nekako da ga smiri, pa su se vratili za sto i pravili se kao se ništa nije dogodilo”, ispričao je gore pomenuti izvor.

Kako navodi sagovornik Kurira, svi gosti su zamoljeni da o ovome ne pričaju javno.

“Vrlo je verovatno da je neko čitav incident i snimio i da će se to pojaviti na društvenim mrežama. Iako su svi gosti zamoljeni da o ovome ne govore nikom, priču je vrlo brzo po kuloarima proširio neko od gostiju. Ovo je mnogima bio dokaz da gde ima dima, ima i vatre, pošto se već duže vreme šuška da između Prije i Blaška postoji nešto više od poslovne saradnje i prijateljstva”, kaže izvor Kurira.

Iz redakcije pomenutog lista pokušali su da stupe u kontakt sa Aleksandrom, ali se nije javljala. Potom su zvali i njenog supruga kao i menadžera, ali ni oni nisu odgovarali na poruke i pozive.

Izvor: kurir.rs