Skandal na australijskoj televiziji – Nesvesni da kamere snimaju, voditelji izvređali Novaka: “On je lažljiv i podmukao”

|

Prvi reket sveta, Novak Đoković ovih dana “ne silazi” sa televizijskih ekrana u Australiji. Mnogi u ovoj zemlji ne mogu da podnesu da je Novak pobedio i ostvario svoja prava preko suda u Australiji, pa su počeli i da ga vređaju.

Svojevrstan skandal dogodio se uživo u programu “Kanala 7”, gde su između snimanja, nesvesni činjenice da su već uključeni u program, voditelji ove televizije izrekli niz uvreda na račun Novaka Đokovića.

“Kada pogledamo sve, Novak Đoković je lažljivi, podmukli, se**nja. Kako god da pogledaš nemoguće je da je samo on u pravu. Ne ideš okolo kada si pozitivan. I posle toga je otišao u Španiju, a iz svega će uspeti da se izvuče”, razgovarali su između sebe voditelji.

Video je za kratko vreme postao viralan i dobio je veliki broj negativnih reakcija, pri čemu su mnogi upitali za profesionalnost dvoje novinara, koji uvek treba da izveštavaju neutralno o čitavoj situaciji. Po svemu sudeći, to odavno nije praksa na “Kanalu 7”.

Izvor: nova.rs