Sin i prijatelji podržali Nišu Saveljića: “Pa šta ako je devojci od 25 godina uputio nekoliko poruka”

|

Još uvek se ne stišavaju priče o incindentu koji se dogodio krajem prošle godine, kada su se proslavljeni košarkaš Vlade Divac i bivši fudbaler Niša Saveljić navodno obračunali u jednom beogradskom restoranu, a povod je bio to što je Saveljić navodno slao poruke Divčevoj ćerki Petri koje je ona protumačila kao udvaranje.

Povodom tog događaja, među prvima se oglasio Nikolas, sin Niše Saveljića koji živi u Americi. On je na Instagramu je napisao: „Ko si ti nije na drugima da odlučuju“. Uz poruku, verovatno ocu dodao je emotikon golubice koja nosi maslinovu grančicu, kao simbol mira.

Podršku prijatelju pružila je i Goga Grubješić, nekadašnja menadžerka grupe „Montenigersi“. Član tog popularnog dueta bio je Nišin rođeni brat Nebojša Nebo Saveljić.

„Ovo je moj prijatelj Niša Saveljić. U zdravom telu, zdrav duh. U njegovom slučaju to je sto odsto istina. Poznajem ga više od dvadeset godina. Ne može NIKO tako sjajnog čoveka i sportistu oslovljavati sa “manijak”, to je nedopustivo. Ako je devojci od 25 godina preko Instagrama uputio nekoliko pristojnih poruka, pa šta je tu toliko dramatično?! Čemu tolika hajka, zar sve mora biti medijski spin? Sigurno ni sam Divac ne uživa u cirkusu koji se nepotrebno pravi. Nisam jedina koja poznajem divnog roditelja, prijatelja i jednog od najpoželjnijih muškarca sa ovih naših prostora, Nišu Saveljića“, napisala je Goga na Instagramu.

Izvor: hellomagazin.rs