Saša Joksimović progovorio o razvodu braka i odnosu sa Nevenom: “Ništa ne krijem”

|

Jedna fotografija sa društvenih mreža pre nekoliko nedelja bila je povod da se pokrenu priče o navodnom razvodu glumca Saše Joksimovića i njegovom suprugom Nevenom. Naime, Saša je objavio fotografiju sa nepoznatom ženskom osobom, sa natpisom “Konačno slobodan”.

Supružnici su neko vreme mudro ćutali o toj temi, a sada je Saša odlučio da se oglasi i konačno ispriča svoju stranu priče.

“Kakav crni razvod! Ja ne bih mogao da živim bez moje žene, kao ni ona bez mene. Uostalom, bilo bi glupo da se razvedemo posle dvadeset godina. Ako smo izdržali zajedno dve decenije, izdržaćemo još toliko”, rekao je Saša, pa otkrio detalje iz dugogodišnjeg braka sa Nevenom:

“Posvađali smo se sto puta, što je i normalno, mada ja to i ne smatram svađom, već konstruktivom polemikom. Mnogo volim da diskutujem, a kako smo oboje bučni, mogu misliti kako to deluje sa strane. Da bi brak funkcionisao, osim ljubavi neophodna je tolerancija. Nas dvoje smo uvek jedno drugom izlazili u susret. Zajedno radimo na negovanju našeg odnosa, ali i na vaspitavanju sina Ilije, koji nas čini beskrajno ponosnim. On je jedan zdrav i srećan dečak, koji će u aprilu napuniti 13 godina”, rekao je Saša Joksimović, i za kraj otkrio zašto nije hteo da se odmah oglasi povodom brojnih napisa o razvodu:

“Stari Saša bi to uradio, ovom sadašnjem ne pada na pamet da gubi vreme. Novi Saša je u fazonu “neka misli ko šta hoće”. Kada me neko otvoreno pita, kao vi sada, spreman sam iskreno da odgovorim. Kod mene je uvek sve transparentno – i kad je lepo, i kad je manje lepo. Ne obazirem se više ni na loše komentare. Što bi rekao Zlatan Ibrahimović: “Svi moji hejteri su moji fanovi”, završava glumac svoje izlaganje.

Izvor: story.rs