Seka Aleksić uhapšena u Cirihu: Specijalna jedinica policije upala u klub – Zbog velikog propusta snosiće posledice

|

Folk pevačica Seka Aleksić uhapšena je u Cirihu u noći između subote i nedelje. Seka je u subotu odletela iz Beograda za Cirih, gde je iste večeri nastupala u jednom popularnom klubu. Sjajno raspoložena pevačica je nakon ponoći izašla na binu i počela da ređa svoje hitove, ne sluteći šta joj se sprema.

Seka se nakon uspešnog nastupa u tri sata ujutru pozdravila sa publikom i krenula ka bekstejdzu. Dok je u tamo ispijala osvežavajuće napitke i čekala bend da spakuju stvari, u klub je u 03:15 upala specijalna jedinica ciriške policije.

Trideset naoružanih specijalaca su u toku racije, između ostalog, kontrolisali i radne dozvole zaposlenih. Upravo to je i bio razlog zbog čega je poznata pevačica iste noći privedena.

Prema rečima izvora “Sveta”, Seka nije imala radnu vizu za ovu državu, a da zlo bude veće, zbog neradnih dana bila je primorana da nedelju provede u pritvoru. Prema poslednjim informacijama koje je dobila redakcija pomenutog lista, Seka je puštena u ponedeljak posle podne uz zabranu rada i ulaska u Švajcarsku.

Ovaj nemio događaj Seku, koja u subotu (13.04) ima zakazan nastup u Nemačkoj, može koštati zabrane rada i u ovoj zemlji. Ona nije jedina pevačica koja je zbog nedostatka radne dozvole ili neplaćenog poreza bila privedena ili saslušana u dijaspori.

Izvor: svet-scandal.rs