Saznajte zbog čega se Srbi najviše kaju: Odgovori vas neće ostaviti ravnodušnim

|

Da li znate zbog čega se Srbi najviše kaju? U tekstu ispod saznajte neke od odgovora.

Koliko vam se puta desilo da zažalite zbog nečega što ste mogli da uradite, ali ipak niste? I tako, dođete u godine kada vreme ne možete da vratite nazad i promenite određene stvari. To može da bude  ljubav, karijera ili jednostavno odnosi sa vama bliskim ljudima. Iako ne bi trebalo da žalimo za nečim što se nije dogodilo, ipak se s vremena na vreme setimo toga. Dobra strana jeste shvatanje i učenje iz sopstvenih grešaka i savetovanje prijatelja, drugih ljudi,  ali i dece da ne čine isto.

Jedan korisnik na forumu Redit se upravo zapitao šta je ono što mladi ne rade dok imaju vremena, a zbog toga se sutradan kaju?

U odgovorima koji slede ćete se možda i pronaći, a neki vas i neće ostaviti ravnodušnim:

“Mladi ne vode brigu o oralnoj higijeni i ne idu kod zubara. Idite što češće, molim vas. Moji zubi su loši zato što nisam išao na vreme”, glasio je jedan od saveta korisnika.

A onda je usledio jedan stvarno iskren odgovor:

“Provoditi više vremena sa roditeljima i zahvaliti im se povremeno, mnogi ih uzimaju zdravo za gotovo.

“Neko reče ne provode vreme sa roditeljima i to je tužna istina. Bukvalno za dan može ceo život da ti se promeni i sruši. Mladi se takođe previše opterećuju šta ko misli o njima. Nikog nije briga što u srednjoj nisi imao devojku ili si se izblamirao. Nikoga! Zaboraviće te posle 5 godina svi, tako da nije bitno ništa od toga”, napisao je jedan korisnik.

“Radiš na sebi umesto da blejiš u prazno. Posle će biti kasno.”

“Putovanja, pogotovo van svoje države ili još bolje van svog kontinenta. Nema tih para koje ti mogu kupiti ta iskustva, ta prijateljstva i te priče sedeći u svom ćumezu. Kad omatoriš, nema putovanja u penziji, ako nisi putovao kao mladić/devojka… nije isto.”

“Mladi ne čuvaju zube, biraju loše žene i ne prave decu, ne bave se fizičkom aktivnošću, rade previše ili rade premalo i slušaju svakojake po Internetu”.

A šta je ono zbog čega vi žalite?

Izvor: mondo.rs