Sastav Stefana Đokovića na temu “Moj junak” topi srca: “Bili Federer i Nadal, a onda se pojavio moj tata…”

|

Stefan Đoković, sin našeg najboljeg tenisera Novaka Đoković poslednjih dana bio je u fokusu javnosti kada se pojavio na utakmicama KK Partizan i srdačno bodrio izabranike Željka Obradovića u utakmicama u Evroligi. Koliko je od malih nogu vatreni navijač “Partizana” potvrdio je i sam Novak, koji se “požalio” da njegov sin svima u kući “probija glavu” Partizanovim himnama.

Stefan je nedavno u školi pisao sastav na temu “Moj junak”, a naravno, za junaka je izabrao svog oca – najboljeg tenisera sveta i najboljeg u istoriji – Novaka Đokovića. Njegov sastav glasi ovako:

“U stara vremena, dok su još uvek Rodžer Federer i Rafael Nadal bili ili prvi na svetu ili drugi, pojavio se moj tata po imenu Novak Đoković. I tako je nastalo moje prezime. On je rođen 22. 05. 1987. maj. Aaaa, zaboravio sam nešto ja sam kao Stefan Đoković njegov sin. On me je inspirirsao da budem uporan i da dobro igram tenis”, napisao je Stefan.

Zanimljivo je da je Stefan imena “velike trojke” stavio u zastavama Švajcarske za Federera, Španije za Nadala i Srbije za Novaka. Fotografiju je objavio Sport klub, a kako navode, nju im je dostavio ponosni Stefanov deda, Srđan Đoković.

Izvor: telegraf.rs