Saša Popović odrešio kesu za novu voditeljku Zvezda Granda: Poznato koliko će Ana Sević zarađivati

|

Otkako je voditeljka Sanja Kužet saopštila da je u drugom stanju, te da odlazi na trudničko bolovanje, u javnosti se nagađalo ko bi je mogao zameniti i voditi “Zvezde Granda”.

U opticaju je bilo više imena, ali izbor je pao na pevačicu Anu Sević, koja je karijeru započela u pomenutom takmičenju, a nedavno se prvi put oglasila i otkrila koliko je srećna zbog novog angžmana, ali i kako kaže, vraćanja na binu sa koje je potekla. Kako sada mediji prenose, Saša Popović je taj koji je doneo konačnu odluku da to bude Ana Sević.

“Velika je čast i privilegija ponovo stajati na bini sa koje sam i sama potekla i provela prelepe godine i kao takmičar, a potom i kao voditelj. Imam neverovatan naboj emocija i zaista, ovo je bila ponuda koja se ne odbija, s obzirom na to da sam emotivno vezana za “Zvezde Granda” i da su one bile ogromna prekretnica u mom životu. Drago mi je što ću i sa novim generacijama takmičara stvoriti divne uspomene i nadam se da ću uspeti da im pomognem svojim iskustvom i savetima, jer sam i sama bila u njihovoj koži”, poručila je Ana , ne pokušavajući da sakrije koliko je emotivno doživela poziv i ponudu da opet stane na scenu muzičkog takmičenja kao voditeljka.

Sada je otkriveno i kolika će jo biti plata:

“Odluku je doneo Popović koji želi da vrati stari sjaj takmičenju. Saša je pregovarao sa Anom i našli su se na cifri od 5.000 evra”, priča dobro upućen izvor.

Izvor: mondo.rs