Ovo su majka i ćerka ubijene kod Beočina: Pijani Branislav imao zabranu prilaska svojim žrtvama

|

Branislav Radić (48) iz sela Rakovac kod Beočina sinoć je, kako se sumnja, posle žestoke svađe ubio svoju bivšu suprugu Draganu Radić (47) i njenu majku Nadu Četnik (74).

Zločin se desio u porodičnom domu majke i ćerke, nakon što je izbila svađa među bivšim supružnicima.

“Sumnja se da je pomahnitali Branislav došao na vrata kuće, da je uredno prošao pored njihovog psa koji čuva dvorište jer ga žiovtinja poznaje i nije lajao. Ubrzo je Branislav koji je, navodno, bio pod dejstvom alkohola počeo da lupa na vrata, sve se treslo… Vikao je i pretio da će ih ubiti”, otkriva izvor i dodaje:

“Iako su nesrećne žene pokušale da ga odvrate i da ga oteraju nisu uspele u tome, jer je on u međuvremenu razvalio ulazna vrata. U prvoj sobi je bila njegova supruga Dragana i nju je izbo nožem, a onda je njena majka iz druge sobe pokušavajući da je odbrani zadobila brojne ubode po telu”.

Od zadobijenih povreda obe su preminule na licu mesta, a osumnjičeni je mirno sedeo i čekao da ga policija uhapsi. Policija je pronašla dva krvava tela, kao i nož kojim je počinjen zločin. Branislav Radić je odranije poznat policiji zbog kafanskih tuča, kao i nasilja u porodici.

Istraga će utvrditi sve detalje ovog zločina. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti saslušan u nadležnom tužilaštvu koje je potom sudu predložiti zadržavanje do 30 dana.

Kako je sa lica mesta izvestio reporter Kurir TV osimnjičeni je imao zabranu prilaska žrtvama.

“Ono što smo još uspeli da saznamo je da oni nisu bili u dobrim odnosima, kao i da je muškarac imao zabranu prilaska svojoj bivšoj ženi. Inače, nezvanično smo saznali da je višestruki povratnik kada je u pitanju nasilje u porodici, da je u trenutku zločina bio na uslovnoj kazni od dve godine sa zabranom prilaska. Komšije nisu raspoložene da razgovaraju o ovom zločinu, motivi su i dalje nepoznati, ali, kako saznajemo, policija uzima izjave od poznanika i komšija”, rekao je reporter Kurira sa lica mesta zločina.

Izvor: kurir.rs