Saša Popović i Lepa Brena imaju istog neprijatelja: Sa njim Popović ne priča 23 godine, a sud mu je druga kuća

|

Često se ispod estradnog neba vode tihi ratovi među pevačima, a Saša Popović je nedavno u jednoj emisiji otkrio sve o odnosu sa jednim, sa kojim ne priča već 23. godine.

“Ne postoji niko sa kim ne pričam, osim sa Miroslavom Ilićem, sa kojim ne razgovaram već 23 godine. Nikada se nisam ni sretao sa njim. Jednostavno on je prekinuo komunikaciju sa mnom još 2000. godine. Evo prošlo je već 23 godine, cenim njegov rad i njegove pesme su uvek dobrodošle u Zvezdama Granda”, rekao je Saša.

Osim sa Popovića, Miroslav Ilić nije u dobrim odnosima ni sa Lepom Brenom, sa kojom provodio dane i noći na početku karijere na turnejama, a sada ne progovaraju ni reč.

Glavni razlog ovakvih odnosa među njima je Brenina podrška Ilićevoj bivšoj ljubavnici Mirjani Antonović, s kojim pevač ima vanbračnog sina, zbog čega su već nekoliko godina na sudu, pa je jednom Brena svedočila u njenu korist.

Ali, pričalo se da razlog svađe Miroslava i Brene nema veze sa ljubavnicom, već sa nečim potpuno drugim.

Davne 1999. godine, kada je bilo bombardovanje naše zemlje, Miroslav Ilić je javno osudio i prozvao Lepu Brenu i njenu porodicu jer su, kako je rekao, pobegli iz Srbije i sklonili se u Americi. Prava istina je da su Brena i Boba sa decom zaista otišla u Ameriku, ali tek kada je bombardovanje već uveliko počelo.

Izvor: hellomagazin.rs