Salve uvreda na društvenim mrežama Mileni su dale sjajnu ideju: Oliverova udovica najavila čime će se baviti u narednom periodu

|

Posle brojnih uvredljivih poruka kojima su je zatrpali na društvenim mrežama zbog objavljivanja fotografija na kojima se vidi da je srećna i zaljubljena, nevenčana supruga Olivera Ivanovića, Milena Ivanović Popović, za Kurir najavljuje da će se u narednom periodu posvetiti borbi za prava žena.

Kako kaže, odavno je oguglala na ružne komentare, te konstatovala da oni izrode i veliku podršku, a u njenom slučaju, izrodili su i divnu ideju.

“Kao što sam rekla, ne zanima me preterano mišljenje ljudi koje ne poznajem i koji ne poznaju mene. Znam kako živim i to mi je dovoljno. Jako sam zahvalna na ogromnoj podršci koju sam takođe dobila od mnogih žena i to je zapravo dokaz da ispravno postupam. Takođe sam u svim porukama i podrške, a i kritike videla potrebu ove zemlje za nekim ko će sve ove žene prvenstveno razumeti, ujediniti i zajedno sa njima se boriti za prava svih nas. Ozbiljno ću razmisliti o tome i možda u narednom periodu posvetiti baš toj borbi”, izjavila je Milena za Kurir.

Izvor: kurir.rs